Máme OTEVŘENO. Přejeme pohodlné nakupování. Tým PDA.cz

Co to jsou autoparfémy neboli parfémy do auta?

Co to jsou autoparfémy a čím se liší od běžných vůní do aut?

Jak vypadají autoparfémy - parfémy do autaAutoparfémy jsou luxusní vůně do auta navrženy tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější uživatele. Nejedná se však o vůně se silnou intenzitou, jak se může na první dojem zdát. Parfémy do auta nejsou navržené za účelem překrývat zápachy. A také nemusíte mít obavy, že by vůně způsobovaly nepříjemně silné aroma. Je to právě naopak. Obsahují velmi kvalitní vůně, které dokáží navodit opravdový pocit pohody, jedinečnosti a luxusu, díky vyváženým kombinacím a propracovanosti vonných esencí. Výrazně se tedy odlišují od běžných vůní kvalitou. Prodejní cena, která se zdá na první pohled vysoká, je v konečném důsledku pro uživatele výhodná. Parfémy do auta dokáží vydržet 3-6 měsíců. Autoparfémy jsou tedy cenově srovnatelné a v některých případech i výhodnější koupě než běžné vůně do auta. Kvalita vůně je však neporovnatelná. Parfémy do auta doporučujeme všem milovníkům parfémů.

Co obsahuje balení autoparfému?


obsah balení vůní do auta Santini Diamond RedParfémy do auta jsou od většiny výrobců baleny v papírové krabičce, která obsahuje plastovou nebo skleněnou nádobku - láhev s rozprašovačem a závěsný osvěžovač, neboli papírovou visačku. Díky rozprašovači je regulace intenzity vůně velice jednoduchá. Někomu však může vadit opakovaná aplikace rozstřikem a pro toho jsou vhodnější parfémy do ventilační mřížky ventilace Box Vent Air Car Perfume, které uvolňují parfém samovolně, pomocí náporu vzduchu z ventilace automobilu. Další možností jsou závěsné parfémy Little Bottle Car Perfume, které uvolňují parfém pomocí dřevěného difuzoru.

 

 

Vyzkoušíte Parfémy do auta a budete okouzleni

Air Car Perfume F orig-cut  Air Car Perfume Angel v ruce-cutPo vyzkoušení autoparfému již nebudete hledat jiné vůně a parfémy se stanou běžnou a neodmyslitelnou součástí vašeho automobilu. Uživatelům se často stává, že jim autoparfém schází, když cestují jako spolujezdec v jiném autě. Prožitek z cestování je ochuzen o příjemnou věc. Vůně dělá z auta útulný prostor, kde trávíte mnoho času. Je možné také sjednotit Vaši oblíbenou vůni osobního parfému a stejný parfém používat ve Vašem automobilu díky kolekci kvalitních autoparfémů Elite Class, kde naleznete 14 druhů autoparfémů inspirovaných nejúspěšnějšími módními parfémy pro muže a ženy. Levnější alternativou jsou autoparfémy Air Car Perfume ve spreji, v závěsné lahvičce nebo box do ventilační mřížky. Tím nabídka autoparfémů nekončí. V sortimentu nabízíme také další světové značky luxusních vůní. Přehled naleznete ZDE >>>

 

Budete originální

luxusní vůně do auta pro Váš stylLidé se chtějí lišit od ostatních a díky autoparfému si každý ve svém voze vytvoří svou originální atmosféru. Na výběr je mnoho vůní a každá se výrazně liší od ostatních. Máte tedy na výběr širokou škálu vůní, které mohou vystihovat Váš charakter a osobitost. Vozíte tak v autě kus svého stylu, něco výjimečného, co každý spolujezdec ocení. Kvalitní vůně autoparfému je pak velice příjemný prožitek pro pasažéry, obzvláště v případě, že ve svém autě vozíte zákazníky či obchodní partnery. Cesta s vámi se pak stává hezkou vzpomínkou, která se pasažérům vryje do paměti a váš úspěch je zaručen i v případě, že chcete zaujmout opačné pohlaví.

 


Jak se autoparfémy používají?

Použití - aplikace parfémů do autaPoužití a aplikace parfémů do auta je velice jednoduchá. Papírový osvěžovač zavěsíte na vhodné místo. Nejčastěji se zavěšuje na vnitřní zpětné zrcátko, nebo kdekoliv jinde do volného prostoru. Rozprašovačem aplikujete parfém na závěsný osvěžovač a v případě potřeby také na jakékoliv textilní plochy v interiéru automobilu. Například na kobercové výstelky, stropní obložení a sedačky z textilu. Neaplikuje se na kožené sedačky a plasty. Autoparfémy Elite Class lze aplikovat i na kůži jako klasický parfém.

 

 

Videoukázka aplikace autoparfému

Všechna videa produktů můžete vidět na našem Youtube kanále zde: https://www.youtube.com/channel/Parfemydoauta

Přeji spousty šťastných kilometrů a mnoho radosti za volantem.
V.O.

Velký výběr kvalitních parfémů do auta naleznete zde:
https://www.parfemydoauta.cz/parfemy-do-auta/