Máme OTEVŘENO. Přejeme pohodlné nakupování. Tým PDA.cz

Nejprodávanější a nejlepší vůně do auta

Nejlepší a nejprodávanější vůně do auta - foto1

Přehled nejprodávanějších a nejlepších vůní do aut na českém trhu

Zapomeňte na obyčejné vůně, papírové stromečky a laciné osvěžovače vzduchu pochybné kvality. Mějte ve svém autě vždy ty nejkvalitnější a nejprodávanější vůně. Důvodů se najde mnoho. Důležité jsou vlastnosti vůní, jako je moderní vzhled, kterým dáte najevo Váš styl. Kvalitní zpracování, které vytváří hodnotnější interiér vozu. Dále také druh vůně, který by měl být pro Vás příjemný, nevšední nebo luxusní a vyvolává v každém spolujezdci zvědavost a příjemné nadšení. V neposlední řadě také záleží na samotném složení vůně, které by nemělo být plně syntetické, ale s obsahem přírodních esencí a olejů. V tomto článku Vám představíme u nás nejprodávanější vůně a hity posledních let. V našem e-shopu naleznete pouze kvalitní vůně, které testujeme a snažíme se pro své zákazníky vybírat pouze ty nejkvalitnější vůně od světových výrobců.

Jste připraveni povýšit interiér svého vozu na ráj pro čichové receptory?

Zde najdete přehled nejlepších a nejprodávanějších vůní do aut

Moderní vůně do auta jsou příjemným doplňkem navozujícím radost a dokonalé pohodlí za volantem Vašeho vozu.
Vůně rozdělujeme na dvě základní kategorie. První jsou Vůně do auta a druhá kategorie jsou Parfémy do auta, které jsou současným hitem a zároveň novým segmentem luxusních vůní do automobilů.

1. Vůně do auta

Nejoblíbenější vůně do auta na českém trhu jsou takzvané designové vůně do auta, které mají podobu postaviček panáčků ve stylovém provedení a vysoké kvalitě s názvem Niki, Cesare a Cesare GT z kolekce vůní Mr&Mrs Fragrance od Italského výrobce Joy Fragrance. Oblíbené jsou také panáčci Little Joe a panenka Little Joya, a představují levnější alternativu výše zmíněných panáčků z kolekce Mr&Mrs Fragrance. Mezi nejprodávanější vůně do auta patří také intenzivní plechovky na bázi přírodních vonných esencí s názvem Organic od španělského výrobce L&D Aromaticos. Alternativou a známou klasikou jsou americké plechovky Car Scents od výrobce California Scents. Závěsné vůně do auta v lahvičce mají svého favorita s názvem Little Bottle od L&D Aromaticos, které vynikají nevšedně kvalitní vůní a velkým výběrem druhů. Mezi nejzajímavější patří vůně Pina Colada, Baby Laundry, Leather (kůže), Tropical Explosion a nejprodávanější vůně Cherry.

Flower Bottle - PDA.cz

Závěsné vůně do auta Flower Bottle - květinové lahvičky

Mezi nejprodávanější závěsné vůně do auta patří bezesporu designová kolekce vůní Flower Bottle. Krásný květinový vzhled si získal obdiv a díky kvalitní vůni jsou tyto závěsné lahvičky oblíbeným zbožím. Vůně jsou určeny k zavěšení do volného prostoru v automobilu, karavanu a menších místností. Lahvička vůně obsahuje 8ml vonné kapaliny, která je uvolňována do prostoru díky dřevěnému víčku.

"Závěsné vůně, které poutají pozornost i obdiv"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 1 - 3 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


 

Panáček Niki - Mr&Mrs Fragrance

Niki - Nejprodávanější vůně do auta

Italský výrobce Joy Fragrance vytvořil úspěšnou kolekci vůní Mr&Mrs Fragrance NIKI, nedbal pouze na maximální kvalitu samotné vůně, ale také na stylové provedení, které má na svědomí známý Italský návrhář Luca Trazzi. Vůně do auta Niki ve tvaru panáčka se jednoduše připevní na výdech ventilace, odkud příjemně provoní interiér automobilu. Výhodou těchto vůní jsou vyměnitelné náplně napuštěné přírodními vonnými oleji, ale také velký výběr barevných a překrásně zpracovaných krytů ve tvaru panáčka. Vůně NIKI jsou současným celosvětovým hitem, který rozhodně stojí za to vyzkoušet.

„Zapomeňte na obyčejné vůně. Zvýrazněte svoji osobitost a svůj styl. Design by Luca Trazzi"

Intenzita vůně: NÍZKÁ - STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 3 - 5 měsíců | Více informací a video ZDE >>>


Panáček Niki Fashion - Mr&Mrs Fragrance

Niki Fashion vůně do auta od Mr Mrs Fragrance opt

Po úspěchu kolekcí Niki a Niki Crystal je v roce 2018 rozšířena nabídka oblíbených panáčků o novou kolekci vůní NIKI FASHION. Pro tuto řadu vůní byly vybrány nejprodávanější druhy vůní z klasické kolekce Niki a byly navrženy zcela nové designy - vzhledy ve tvaru panáčka, které symbolizují modní pojetí stylu a přehlídku třech druhů materiálů jako je kůže, textil a hliník. Tedy samotný vnější vzhled panáčků je proveden z těchto tří druhů materiálů. Jak je zvykem u řady vůní Niki, tak i zde je možné měnit druhy vůní - náplně za nové. Koupí těchto moderních Italských vůní ve tvaru panáčka jistě neuděláte chybu. Jejich vzhled bude symbolizovat modů a moderní styl. Velký výběr náhradních náplní naleznete zde >>>

"Symbol módy a moderního vkusu pro řidiče i řidičky"

Intenzita vůně: NÍZKÁ - STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 1 - 3 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


 

Panáček Niki CRYSTAL - Mr&Mrs Fragrance

Niki Crystal - pnáček s krystaly Swarivski od Mr&Mrs Fragrance

Jako luxusní šperk a ozdoba Vašeho auta bude působit nová designová kolekce voňavých panáčků Niki Crystal od Mr&Mrs Fragrance. Zbrusu nová kolekce voňavých panáčků z Itálie se pyšní nejluxusnějším designový krytem na světovém trhu, který obsahuje 160 kusů broušených kamenů - krystalů od Swarovski®. K těmto originálním krystalům je dodávaná pečeť a výrobní kód od firmy Swarovski. Pokud milujete luxus, šperky a neobyčejné předměty, které nemůže mít každý, tak je tato kolekce vůní tou nejlepší volbou. Stejně tak, pokud chcete udělat radost člověku, na kterém Vám velmi záleží. Niki Crystal je opravdový šperk pro Vaše auto a vůně, která podtrhuje Váš vytříbený luxusní styl života. Panáček NIKI Crystal je luxusní designová vůně do auta, která se připevňuje na výdech ventilace automobilu. K těmto vůním lze dokupovat náhradní náplně (až 14 druhů vůní), které se vymění ze zadní strany vůně.

"Nejkrásnější vůně na světovém trhu s kameny Swarovski pro Vaši osobitost i velkolepý luxusní styl"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 3 - 5 měsíců | Více informací a video ZDE >>>


Deo Heart - THD

Vůně do auta Deo Heart THD srdíčka do ventilace

Mezi nejprodávanější designové vůně do auta, které jsou určeny pro umístění na mřížku ventilace patří Italské vůně Deo Heart. Tyto vůně zaujímají oblibu díky atraktivnímu tvaru srdce, příznivou cenou a kvalitní vůní. Na zadní straně jsou umístěny parfémované polymerové vložky, které budou za čas k dostání jako náhradní náplně.

"Vůně darovaná z lásky pro radost na cestách"

Intenzita vůně: NÍZKÁ - STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 1 - 2 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


 

Panáček Cesare - Mr&Mrs Fragrance

Cesare - Nejprodávanější vůně do auta - detail prodůktů

Panáček Cesare je další nejlepší vůní do auta od Mr&Mrs Fragrance. Netoxická pryž v mnoha různých barvách je napuštěná přírodním vonným olejem, který se uvolňuje 45 až 90 dní. Se svou střední intenzitou patří mezi nejlepší a nejkvalitnější vůně do auta na jedno použití, které může světový trh nabídnout. Originální, nezaměnitelný vzhled má na svědomí opět slavný designér Luca Trazzi. Italské vůně Cesare jsou oblíbené řadu let a nutno přiznat, že jejich vzhled je stále moderní a má své originální kouzlo. Panáčci Cesare jsou určeny pro všechny, kteří preferují kvalitu a moderní design.

„Originalita a prvotřídní design Made in Italy pro Váš nezaměnitelný styl"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 1,5 - 3 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


 

Panáček Cesare GT - Mr&Mrs Fragrance

Cesare GT - Nejprodávanější vůně do auta - KOUPIT

Nejnovější vůně z kolekce Mr&Mrs Fragrance jsou panáčci Cesar GT, kteří na sebe vzali sportovní podobu. Jejích vzhled vychází z kolekce panáčků Cesare. Prošel však výraznou inovací v podobě žebrovaného sportovního vzhledu, který evokuje kontrolu a stabilitu rychlých vozů a přináší emoce i velkolepý sportovní styl. Přesně tak si slavný návrhář a tvůrce designu Luca Trazzi představuje vůně pro náročné řidiče milující sportovní jízdu.

„Cesare GT přináší emoce a velkolepý sportovní styl"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 3 - 4 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


 Little Bottle Bubblegum - L&D Aromaticos

Žvýkačková vůně do auta Little Bottle Bubblegum

Oblíbeným závěsným vůním do auta dominuje kolekce Little Bottle Bubblegum. Velkou zásluhu na oblíbenosti má žvýkačkové aroma, které převládá v každém druhu závěsné vůně. Tvar a výrazné barvy vůně činí tuto kolekci velice atraktivní. Vůně Little Bottle Bubblegum doporučujeme každému, kdo miluje žvýkačkové aroma. Vzhledem k přívětivé ceně vůní doporučujeme nakoupit klidně celou kolekci.

"Opojná vůně žvýkaček s atraktivním vzhledem"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 2 - 3 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


 

Panáček Little Joe - Supair Drive AG

Little Joe a Little Joya - Nejprodávanější vůně do auta KOUPIT

Mezi nejprodávanější vůně na ventilační mřížku se díky skvělé ceně a vzhledu řadí také veselý a zároveň roztomilý voňavý panáček Little Joe a jeho přítelkyně Little Joya. Tyto veselé vůně Vám přinesou radost a provoní každou Vaši jízdu. Postavička od švýcarského výrobce Supair Drive AG se vyrábí v různých barvách a mezi nejoblíbenější vůně do auta patří vanilka, nové auto, ovoce nebo zelený čaj. Novinkou kolekce jsou Little Joya ve tvaru veselé dívky v sukénce a nejprodávanější vůně Vanilla Creme a Royal Tea. K těmto dvou kolekcím veselých panáčků se přidává fotbalista Soccer Joe s trikotem české vlajky. Vůně Little Soccer nemůže chybět žádnému fanouškovi fotbalu. Nejlepší 3D vůně do auta ze Švýcarska rozhodně stojí za vyzkoušení, pokud máte rádi designové vůně a preferujete nízkou cenu.
Soccer Joe - VOŇAVÝ PANÁČEK
  „Vždy veselý spolujezdec přinášející radost na cestách"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 1 - 2 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


 

Air Splash - Power Air

Air Splash - Nejprodávanější vůně do auta - Koupit

Nejoblíbenější české vůně neotřelého tvaru dodává na trh výrobce Power Air z Brandýsa nad Labem. Designové vůně do auta Air Splash jsou výjimečné díky poměru cena/výkon a překvapí i kvalitním zpracováním. Snaha byla přivést na trh originální produkt se zajímavým vzhledem a nízkou cenou, který vzbudí velké nadšení. Český výrobce Power Air si dal při vývoji této kolekce vůní opravdu záležet. Svědčí o tom i kvalitně uzavřené balení (plastový blistr), který je tepelně uzavřen a tím je vůně dokonale chráněna před zvětráním. Proto dlouhodobé skladování není žádný problém a doporučujeme koupit více kusů vůní do zásoby. Vyzkoušejte bez obav celou kolekci vůní Air Splash a mějte pokaždé nový zážitek. Jednoduchý design a výrazné barvy jsou ozdobou každého interiéru vozu. Za zmínku stojí nejlepší vůně Splash Rally s vůní Fahrenheit a Splash Boss s vůní Hugo Boss.

„Nejlepší české vůně se skvělým designem a bezkonkurenční cenou"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 2 - 3 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


 

Little Bottle - L&D Aromaticos

Little Bottle - Nejprodávanější vůně do auta - koupit

Nejprodávanější závěsné vůně do auta jsou španělské Little Bottle od L&D Aromaticos. Díky obrovskému výběru druhů vůní a velice kvalitních vonných esencí jsou tyto vůně nejlepšími závěsnými vůněmi na českém i světovém trhu. Tyto malé, nenápadné lahvičky jsou naplněné vysoce intenzivní vůní s výdrží 3 až 4 měsíce. Skleněná lahvička o objemu 4,5 ml má dřevěný difuzér, který umožňuje optimální rozptyl vůně po celém interiéru vozu. Různobarevné závěsné vůně mnoha druhů Little Bottle spolehlivě provoní celý prostor automobilu, například nádechem malin, tropických plodů nebo americké vanilky. Mezi nejzajímavější patří vůně Piňa Colada, Baby Laundry, Leather (kůže), Tropical Explosion a nejprodávanější vůně Cherry. Tyto vůně stoprocentně stojí za vyzkoušení, díky silné intenzitě, kvalitní vůni a skvělé ceně. Budete nadšeni, jak může malá vůně tak skvěle vonět.

„Kdo jednou zkusí vůně Little Bottle, zapomene na ostatní"

Intenzita vůně: VYSOKÁ | Výdrž vůně: 3 - 4 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


 

Organic Can - L&D Aromaticos

Organic Can - Nejprodávanější vůně do auta - Koupit

Nejoblíbenější vůně do auta v podobě plechovek vyrábí španělská firma L&D Aromaticos. Vůně Organic Can jsou intenzivní přírodní vůně s výdrží 2 až 3 měsíce. Vynikají zejména vysokou kvalitou vůně a nadstandartně velkým výběrem druhů vůní. Plechovky Organic jsou vyrobeny z přírodních vonných esencí, které jsou získávány z výluh rostlinného původu. Kapalná esence je ukryta v lněných blocích, které vůni dlouhodobě uvolňují. Uživatelský komfort přináší regulační clona intenzity, která je součástí plastového víčka. Mezi nejprodávanější druhy vůní patří Kalifornské slunce, Višeň, Žvýkačky, Cukrová vata, Lesní plody nebo Tropické ovoce. Vůně do auta Organic Can si zamilují hlavně příznivci přírodních produktů a rozhodně by je neměli vynechat ani ostatní. Vůně mají obrovské využití a můžete je používat naprosto všude. Například v kanceláři, šatní skříni, sportovní tašce, botníku a v poslední řadě, až vůně nebude cítit, stačí vložit 1/3 lněného bloku do vysavače, díky kterému provoníte při luxování celý byt. Mnoho druhů - mnoho využití - mnoho zážitků - mnoho potěšení.... to jsou nezapomenutelné vůně Organic Can od L&D Aromaticos.

„Kvalitní vůně s obsahem přírodních esencí si zamilujete na první setkání"

Intenzita vůně: VYSOKÁ | Výdrž vůně: 2 - 3 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


 

CAR Scents - California Scents

Car Scents - Nejprodávanější vůně do auta - Koupit

Nejznámější vůně do auta v plechovkách jsou americké Car Scents od Californa Scents. Organické vonné oleje s dlouhou výdrží a skvělou intenzitou zaujmou sladšími i mužnějšími odstíny. Těmi nejoblíbenějšími jsou višňová Coronado Cherry nebo dámská Fresh Linen evokující tu nejvoňavější aviváž. Americké vůně v plechovkách si za řadu let prodeje oblíbilo již mnoho řidičů a stávají se tak nejznámějšími vůněmi do auta na českém i světovém trhu. Car Scents je nestárnoucí klasika, která Vás nezklame.

„Světově úspěšné vůně z Ameriky, které Vás potěší"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 2 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


 

2. Parfémy do auta

Revoluční novinkou a začínajícím hitem jsou luxusní autoparfémy navržené pro uspokojení těch nejnáročnějších řidičů, kteří vyžadují noblesní vůně navozující atmosféru luxusu a výjimečnosti. Jejich účelem není překrývat zápachy nebo ohromovat silnou intenzitou, ale naopak díky kvalitním vonným esencím navodit příjemný pocit pohody a exkluzivity.
Na výběr jsou dva druhy parfému do auta.
1. Závěsné parfémy do auta ve skleněných flakóncích
2. Parfémy do auta s rozprašovačem a závěsnou visačkou
Parfémy do auta jsou vhodným dárkem pro milovníky parfémů, osobitých vůní a stylové jízdy.

Elite Class - L&D Aromaticos

Nejprodávanější vůně do auta L&D Elite Class

Nejprodávanějšími vůněmi v kategorii parfémů do auta je prémiová řada autoparfémů Elite Class, která obsahuje 14 druhů, jejichž vůně jsou inspirovány nejúspěšnějšími pánskými i dámskými parfémy na světovém trhu. Exkluzivní kolekci vůní Elite Class vyrábí španělský výrobce L&D Aromaticos. Mezi druhy naleznete například vůni podobnou parfému Fahrenheit, Le Male, Euphoria, Monoi of Tahiti, Magic Night, Inspiration a mnoho dalších. Vzdušné parfémy do auta Elite Class jsou vůně pro instantní provonění interiéru automobilu a lze je aplikovat také na textilní povrchy, jako jsou kobercové výstelky automobilu, stropní obložení a na papírovou visačku, která je součástí balení. Protože se jedná o opravdové parfémy, je možné vůni aplikovat i na kůži. Parfémy Elite Class jsou vhodné také pro aromatizaci oděvů, kanceláří i domácností. Parfémy do auta Elite Class jsou navrženy tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější uživatele a dokáží navodit opravdový pocit pohody, jedinečnosti a luxusu. Prostě to nejlepší, čím můžete zdůraznit smyslnost a originalitu interiéru vašeho automobilu. Elite Class jsou dodávané ve skleněných flakóncích s rozprašovačem a závěsnou visačkou v pěkném balení. Autoparfémy se aplikují pomocí rozprašovače na závěsný osvěžovač, který je zdarma ke každému balení a v případě potřeby také na jakékoliv textilní plochy v interiéru automobilu. Například na kobercové výstelky, stropní obložení a sedačky. Výhodou těchto autoparfémů je dokonalá kvalita složení, díky které je možné tyto parfémy aplikovat i na kůži a nosit na těle jako běžný parfém.

„Zapomeňte na obyčejné vůně a kupte si tu nejlepší - kupte si exkluzivní parfémy do auta L&D Elite Class"

Intenzita vůně: NÍZKÁ | Výdrž vůně: 1 - 3 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


Air Car Perfume - l&D Aromaticos

Nejprodávanější vůně do auta - L&D AromaticosAir Car Perfume

Favoritem stát se nejprodávanějšími vůněmi do auta v luxusní kategorii autoparfémů jsou vůně do auta Air Car Perfume s rozprašovačem od L&D Aromaticos. Stejně, jako o něco dražší Elite Class, vycházejí z těch nejúspěšnějších pánských i dámských parfémů a ve své cenové hladině nemají na světovém trhu konkurenci. Kolekce vůní Air Car Perfume je výjimečná kvalitou parfému a skvělou cenou. Vzdušné parfémy do auta Air Car Perfume jsou vůně pro instantní provonění interiéru automobilu a lze je aplikovat také na textilní povrchy nebo papírovou visačku.

„Není důvod váhat. Vyberte si Vaši dokonalou vůni do auta pro radost z každé jízdy"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 1 - 3 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


Diamond Car Perfume - Santini

Vůně do auta Santini Diamond - Parfémy do auta ve spreji

Řada parfémů do auta Santini Diamond jsou na trhu velice oblíbené. Anglická značka Santini produkuje bohaté, kvalitní a cenově dostupné parfémy do auta, které budete milovat díky jejich eleganci a šarmu. Tyto luxusní vůně do auta jsou překvapením pro všechny, kteří používali klasické levné vůně do auta. Hodnotné balení dokáže potěšit každého řidiče, a proto jsou tyto vůně skvělým typem na dárek pro jakoukoliv příležitost. Balení obsahuje pěknou papírovou krabičku, láhev s rozprašovačem obsahující parfém a závěsnou visačku Santini Car Perfume. Vůně do auta Santini mají vyšší intenzitu vůně a doporučujeme je i řidičům kuřákům. Řada vůní Santini Diamond o objemu 45ml vystačí na 3 - 4 měsíce používání vůně v automobilu. Parfémy do auta Santini Diamond jsou také vhodné pro použití jako osvěžovače vzduchu v obývacích místnostech a kancelářích.

"Okouzlující šarm pro vaše auto"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 1 - 3 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


Box Vent Air Car Perfume - L&D Aromaticos

Nejprodávanější vůně do auta L&D Aromaticos Box Vent Air Car Perfume

Nejoblíbenější designové parfémy do auta a letošní horká novinka na českém trhu je úspěšná řada autoparfémů Box Vent Air Car Perfume od L&D Aromaticos. Designově střídmé krabičky umístitelné na ventilační mřížku důmyslně zpříjemní cestu Vám i Vašim spolujezdcům luxusními vůněmi z kolekce Air Car Perfume. Výborná cena a jednoduchý design s obsahem pravého parfému. Fahrenheit, The Man, Angel, One a Homme. To je pět druhů vůní, které navodí luxusní atmosféru ve vašem voze.

„Dokonalý parfém do auta s elegantním designem pro luxusní požitek"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 2 - 3 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


Dárkové krabice a dárkové balení vůní

Dákové krabice na vůně a parfémy do auta 1200

Nyní se nejedná o produkty, ale chceme Vás upozornit na oblíbené dárkové krabičky. Naši zákazníci často využívají možnost koupit si u nás prázdné dárkové krabice a do nich zároveň koupí vůně dle vlastního výběru. Sestaví si tak svoji vlastní dárkovou kolekci vůní. V detailu dárkových krabic naleznete velkou galerii fotek s možnými kombinacemi produktů pro Vaši inspiraci. A také seznam produktů, které je možné do krabic vložit. Je to skvělé řešení nejen na Vánoce, ale také pro řadu jiných příležitostí, jako jsou narozeniny, svátek a jiné významné příležitosti, kdy je důležitý první dojem. Dárkové balení vzbudí pozornost, vyvolá nadšení a potěší svým vzhledem i tím, co je uvnitř. Vůně a parfémy do auta jsou dárky, které potěší uživatele na několik měsíců. 

Jednoduše si vyberte dárkovou krabici a poté do ní kupte doporučené produkty. Váš dárkový balíček může například vypadat takto:
Dárková krabice s nálepkou - Luxusní vůně pro dokonalý zážitek z jízdy 1200

Dárkové krabičky a dárkové balení parfémů do auta naleznete ZDE >>>
Dárkové krabičky a dárkové balení vůní do auta naleznete ZDE >>>


3. Bytové vůně

Bytové vůně jsou velice příjemný prostředek pro vytvoření příjemného prostředí v domácnosti, kancelářích, předsíní i komerčních prostorách. Nabízíme přírodní i parfémované bytové vůně v provedení aroma difuzérů a bytových osvěžovačů ve formě spreje. Aroma difuzéry jsou moderním řešením, jak provonět Váš interiér domu nebo kanceláře. Bytové ratanové aroma difuzéry rozptylují vůni jemně a dlouhodobě. Díky ratanovým tyčinkám, které absorbují vůni a následně ji rozptylují do prostoru. Obyčejné závěsné vůně do bytu tak nemohou konkurovat. Další výhodou je moderní vzhled difuzérů, který je žádaný a dodá Vašemu domovu styl. Nezaměnitelné aroma zajistí příjemný zážitek a navodí pocit pohody a naprostého uvolnění. Ratanové aroma difuzéry se skládají ze skleněného flakonu a vonné essence, která je uzavřena zátkou s otvorem uprostřed, do kterého se vloží ratanové tyčinky.

NATURAL Bloom at Home - NATURAL FRESH

Vůně květina Bloom at Home NATURAL FRESH - aroma difuzér - přírodní bytová vůně ve tvaru květiny

Nová unikátní kolekce vůní Natural Bloom at Home obsahuje tři druhy bytových aroma difuzérů ve tvaru květu vloženého do skleněné láhve s obsahem přírodní vůně o objemu 100ml. Tyto bytové vůně evokují rozkvétání tím, že se postupně zbarvují. Imitace květu je ručně vyrobena ze savého materiálu bílé barvy a textilního knotu, přes který se do květu vsakuje vonná kapalina vyrobená z esenciálních olejů a z přírodních výluhů květin. Po vložení knotu do sklenice se začne květ napouštět, zabarvovat a uvolňovat příjemnou a přirozenou vůni květin. Bytový aroma difuzér Natural Bloom at Home je designový doplněk do bytu, vhodný jako zajímavý dárek, i pro řadu jiných příležitostí. Difuzér je bezúdržbový a univerzální pro použití do obývacího pokoje, kanceláře, koupelny a jiných místností. Na výběr jsou tři druhy vůní a každá z nich má jinou barvu. Rosetta - Růže (červená květina) | Gardénia - Gardénie (žlutá květina) | Esoteria - Esoterická, tajemná (oranžová květina).

"Nechte doma vykvést nádherný květ a zároveň si užijte vůni čerstvých květin"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 1 - 2 měsíce | Více informací a video ZDE >>>


Air Natur - L&D Aromaticos

přírodní aroma difuzéry Air Natur L&D Aromaticos

Velmi oblíbené přírodní aroma difuzéry AIR NATUR od španělského výrobce L&D Aromaticos obsahují přírodní esenciální složky a originální nezaměnitelné aroma, které  si mnoho našich zákazníků zamilovalo. Nezaměnitelné aroma zajistí příjemný zážitek a navodí pocit pohody a naprostého uvolnění. Ratanové aroma difuzéry se skládají ze skleněného flakonu a vonné essence, která je uzavřena zátkou s otvorem uprostřed, do kterého se vloží ratanové tyčinky. Po vyprchání vonné esenciální kapaliny lze samostatně dokoupit náhradní náplň o objemu 125ml. Náhradní náplně ZDE >>>

"Přírodní bytové vůně pro moderní design a příjemný pocit"

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 2 - 3 měsíce | Více informací ZDE >>>


Bytové parfémy Santini - Santini Cosmetic

Santini aroma difuzéry - luxusní bytové vůně s ratanovími tyčinkami

Luxusní bytové parfémy od Santini Vás okouzlí elegantní vůní, kterou si zamilujete. Kolekce ratanových aroma difuzérů Santini obsahuje čtyři druhy vůní o objemu 100ml. Bytové parfémy - difuzéry Santini jsou moderním doplňkem kanceláří, prezentačních a obývacích místností. Aroma difuzér Santini je vhodný jako doplněk do bytu i jako zajímavý dárek pro řadu příležitostí. Difuzér je bezúdržbový a univerzální pro použití do obývacího pokoje, kanceláře, koupelny a jiných místností. Ratanové tyčinky jsou ponořené do skleněné láhve s vonným olejem, postupně se nasakují a jemně tak provoní okolní prostor. Interiérové parfémy Santini mají certifikát kvality a zdravotní nezávadnosti a jsou vyrobeny pod přísnou kontrolou z přírodních extraktů pocházejících z Francie.

Intenzita vůně: STŘEDNÍ | Výdrž vůně: 4 - 6 měsíce | Více informací ZDE >>>